Vremea Azore

Vremea în Azore

În insulele Azore am fost in iunie 2018. Impresiile mele de acolo le poți citi aici. Insulele Azore sunt cunoscute ca paradisul florilor din mijlocul Atlanticului. Peisajele sunt superbe mai ales în lunile Martie – Iunie corespunzător primăverii în această parte de lume. Țineți cont că lunile Martie și Aprilie sunt destul de ploioase. Așadar să aflăm în detaliu despre vremea în Azore

Mai-Iunie cele mai bune luni de mers în Insulele Azore

Prin urmare sfatul meu este să mergeți în Mai dacă vreți să vă plimbați și să fotografiați în voie. În iunie veți putea face și baie în mare. pentru că apa mării începe să se încălzească și ajunge pe la 20 de grade.

În Iulie – August mergi la plajă în Azore

Lunile Iulie-August corespund verii în insule și atunci este potrivit să mergi dacă vrei să faci plajă și baie în ocean. Trebuie să ții cont că sunt lunile cele mai solicitate de turiști și implicit cele mai scumpe.

Cauta bilete de avion AzoreInsulele Azore

Temperatura medie anuală în Azore

Temperatura medie anuala Azore

Precipitații în Insulele Azore

Precipitatii Azore

Temperatura apei mării în Insulele Azore

Temperatura apei marii Insulele Azore

Așa cum spuneam, baie în ocean se poate face mai ales în lunile Iulie-August. Nu ocoliți nici lunile Septembrie-Octombrie când apa oceanului mai are încă 22 de grade și prețurile sunt evident mult mai mici. 

Cel mai bun timp pentru fotografie, privit balene, cele mai mici preturi …

Aveți mai jos un grafic foarte interesant care o să vă ajute cu siguranță să luați o decizie.Cele mai ieftine bilete de avion

Cele mai ieftine bilete de avion pentru Insulele Azore le oferă compania Tap Portugal. Zborurile sunt operate în special din Lisabona, așa că dacă nu ați vizitat pe îndelete capitala Portugaliei puteți face acum o combinație interesantă. Eu așa procezez pentru că un zbor direct câtre insulele azore poate dura între 11 și 20 de ore. Am fost în 2017 în Lisabona și aș mai reveni oricând pe aici. 

Prețul unui bilet de avion dus-întors pentru insulele Azore poate varia de la 136 de euro în ianuarie, februarie, la 240 de euro în iulie august. În luna iunie un bilet de avion este în jur de 200 de euro.


Concluzie

Eu aș merge în luna iunie în insule, pentru că împușc cei mai mulți „iepuri” posibil: plajă, baie în ocean, anotimpul florilor, fotografie, peisaje, căldură bună, prețuri relativ bune, precipitații puține etc.
_________________________________

Poze inedite din calatoriile mele am pe Instagram INTRA AICI.

Tags: , ,

Trackback from your site.

calator365.ro

Urmariti calator365.ro pe Facebook.

Contact

Facebook
Email

Statistici blog

  • 407.582 vizite

Translate

SOCIAL

Vrei să primești un e-mail de căte ori scriu un articol?

Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.