• Home
  • Noutati
  • Tarom transporta echipamentul de schi GRATUIT

Tarom transporta echipamentul de schi GRATUITTarom aduce o veste bună celor ce vor să plece la ski în perioada 30 octombrie 2016 – 25 martie 2017. Cursele care accepta gratuit echipamentul de ski în cală sunt către: Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Bologna, Bruxelles, Frankfurt, Hamburg, Istanbul, Larnaca, Londra (aeroporturile Heathrow sau Luton), Madrid, Munchen, Paris, Praga, Roma, Stockholm, Tel Aviv, Torino, Valencia şi Viena. Aeronavele care pot transporta o pereche de schiuri, o pereche de clăpari şi o pereche de beţe/pasager sau o placă de snowboard şi o pereche de clăpari/pasager în limita a 23 kg sunt : Boeing si Airbus.

Vezi oferta Tarom

Dacă mi-a scăpat ceva redau mai jos comunicatul lor de presă.

TAROM acceptă transportul gratuit al unui echipament sportiv de iarnă, în limita a 23 kg, de persoană.

Pentru iubitorii sporturilor de iarnă, TAROM oferă transportul gratuit al unui bagaj reprezentând echipamente de ski sau snowboard, în limita a 23 kilograme, indiferent de dimensiuni, suplimentar normei de bagaj standard acceptată gratuit pe cursele TAROM.

Echipamentul sportiv de iarnă este constituit din următoarele: o pereche de schiuri, o pereche de clăpari şi o pereche de beţe/pasager sau o placă de snowboard şi o pereche de clăpari/pasager.

Aceasta facilitate este oferită pasagerilor care călătoresc în perioada 30 octombrie 2016 –
25 martie 2017
(data începerii călătoriei), pe rute operate direct sau via Bucureşti, între România (Bucureşti şi destinatii interne operate de TAROM cu aeronavele Boeing si Airbus) şi următoarele destinaţii externe: Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Bologna, Bruxelles, Frankfurt, Hamburg, Istanbul, Larnaca, Londra (aeroporturile Heathrow sau Luton), Madrid, Munchen, Paris, Praga, Roma, Stockholm, Tel Aviv, Torino, Valencia şi Viena. Oferta este valabilă şi pentru zborurile spre România care au originea în oraşele menţionate mai sus.

Facilitatea este oferita doar pentru zborurile operate de TAROM cu aeronavele Boeing si Airbus si nu se aplică pe zboruri operate cu aeronave ATR.

Acceptarea gratuită a acestor echipamente sportive se va face în limita capacităţii disponibile, în funcţie de tipul de avion.


_________________________________

Poze inedite din calatoriile mele am pe Instagram INTRA AICI.

Tags: , ,

Trackback from your site.

calator365.ro

Urmariti calator365.ro pe Facebook.

Contact

Facebook
Email

Statistici blog

  • 409.653 vizite

Translate

SOCIAL

Vrei să primești un e-mail de căte ori scriu un articol?

Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.