Smothie de vara

Smothie de vară „Poftă de drum”

Zilele trecute am fost provocat de vegis.ro să creez un smothie de vară pe care eu l-am botezat „Poftă de drum”. Asta pentru că oricum am mereu un dor de ducă de numa, numa. De data asta voi pleca energizat și vesel ca deobicei.

Ce conține smothie-ul meu de vară ?

  • fiind iulie ingredientul principal a fost un pepene galben cam de 1 kg fruct pe care îl ador;
  • pentru energie, culoare asortată și dulceață am pus o banană;
  • o jumătate de pungă de goji fructul longevitatii” pe care îl mănânc des ca atare sau îl pun în lapte cu cereale și am zis să încerc și în smothie să văd cum e. Pentru cei ce nu știu goji, este un fruct provenind din China. Are o cantitate enormă de antioxidanți cu efecte benefice mutiple despre care puteți citi pe site. Sunt așa de încântat de acest fruct că am început la un moment dat și o mică plantație de goji în curte. Crește destul de greu însă și ca să ajungi la o producție suficientă ai nevoie de mai mult teren decăt petecelul meu de curte;
  • o noutate din care nu am mai folosit pănă acum este mixul organic verde. Acesta este un fel de coctail de vitamine și minerale extrem de utile organismului. 

Cum a ieșit ?

Din cantitatea ingredientele pe care vi le-am enumerat au ieșit 3 pahare bune și o rezervă de aproape încă un pahar. A ieșit un pic cam dulce pentru că atăt pepenele galben, banana și gojiul sunt dulci. Mixul verde în schimb a dat o aromă interesantă de fân care mi-a plăcut enorm.

Ar mai fi mers un fruct acrișor să mai taie din dulceață însă nepotului meu Andrei i-a plăcut la nebunie. A ieșit un pic cam dens. Din aceste 2 motive mă gândesc să-l fac data viitoare cu pepene roșu în loc de pepene verde. O să vă spun cum iese.

După ce l-am făcut pofta de drum m-a dus la Vama Veche unde a fost minunat deși a doua zi a plouat un pic. Căteva ore de relaxare pe terasă nu mi-au stricat însă. Am revenit foarte relaxat acasă. Sunt sigur că un parte de relaxare a venit și de la smothie-ul meu.
_________________________________

Poze inedite din calatoriile mele am pe Instagram INTRA AICI.

Tags: , , , ,

Trackback from your site.

calator365.ro

Urmariti calator365.ro pe Facebook.

Contact

Facebook
Email

Statistici blog

  • 407.582 vizite

Translate

SOCIAL

Vrei să primești un e-mail de căte ori scriu un articol?

Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.