• Home
  • Oferte
  • Revelion Milano 199 euro – reduceriturism.ro
Revelion 2018 Milano

Revelion Milano 199 euro – reduceriturism.ro

Reduceriturism.ro este noua mea descoperire în materie de oferte flash de vacanțe scurte gen Revelion sau pentru city break. De cele mai multe ori ofertele site-urilor de acest gen sunt destul de greu de surclasat din punct de vedere preț. Nu spun că nu se poate porfita de o anumită ofertă specială la bilete de avion sau cazare și să obții prețuri mai bune ca ei dar nu este ușor. Cred că se pot obține prețuri mai bune pe sistemul DIY (Do It Yoursel) pentru destinațiile exotice.

199 euro Revelion Milano

Oferta cuprinde:
  • 3 nopti cazare cu mic dejun la hotelul Corallo 3*
  • bilet avion dus-intors
  • bagaj de mana (in limita a 10 kg/pasager/segment de zbor, cu dimensiunile maxime 55 x 40 x 20 cm)
  • taxe de aeroport
  • check-in online
Pentru ofertele de Revelion mai ales este aproape imposibil să surclasezi ofertele agențiilor de tursim de tip flash sale. Prin urmare această ofertă este posibil să se fi epuizat deja așa că poți consulta lista ofertelor care sunt valabile în momentul când citești acest articol.

Oferta Revelion 2018

Obiective turistice Milano

Dacă ai ajuns la Milano sigur ai aterizat la Bergamo. Foarte puțini turiști știu că orașul are un centru vechi superb. cocoțat pe un deal deasupra orașului mare și care merită vizitat. Eu am ajuns astă vară cu ocazia concertului lui Placido Domingo și mi-a plăcut foarte mult. Așa că după ce ieși din aeroport nu ezita să treci și prin Bergamo. O să-ți placă. După asta poți să vizitezi pe îndelete Milano care are foarte multe de oferit.

Verona este și ea la mai puțin de 40 de km de Milano și iată cum poți petrece încă o zi minunată călătorind prin Italia nordică.

Dacă nu te-a obosit noaptea de Revelion lacul Garda se află și el la maxim 50 de kilometrii de Milano și poți face fie un tur al lacului cu mașina fie un tur cu vaporașul chiar pe lac.

Ar mai fi multe de vizitat prin zonă dar cred că pentru trei zile este mai mult deât suficient ce ți-am sugerat deja mai ales că s-ar putea ca pe 1 ianuarie să fi și obosit după petrecerea de Revelion și de asemenea mai mult ca sigur cele mai multe obiective turistice vor fi închise.
_________________________________

Poze inedite din calatoriile mele am pe Instagram INTRA AICI.

Tags: , ,

Trackback from your site.

calator365.ro

Urmariti calator365.ro pe Facebook.

Contact

Facebook
Email

Statistici blog

  • 409.613 vizite

Translate

SOCIAL

Vrei să primești un e-mail de căte ori scriu un articol?

Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.