Recomandare cazare Tokyo

Senso-ji Temple Tokio

După cum ştiţi de pe pagina noastră de facebook de curând ne-am întors dintr-o incursiune fabuloasă în Japonia. Am scris totul despre această experiență aici.
În Tokio am locuit la Hotel Via Inn Asakusa un hotel de trei stele care se află foarte aproape de trei dintre cele mai râvnite obiective din Tokio:
  • Templul Senso-ji este chiar în spatele hotelului. Înprejurimile templului sunt înconjurate de o zonă comercială de tarabe cu de toate, magazine și restaurante;
  • Parcul Kuritsu cu cireși în floare de pe malul râului Sumida este la cateva sute de metri;
  • Sky Tree Tower al doilea cel mai înalt turn din lume se află chiar dincolo de râul Sumida la doar 2 stații de metro distanță.

Apropo stația de metrou și tren Asakusa este la doar 10 minute de mers pe jos.

Tokyo Sky Tree Tower

Trebuie să stiți că prețurile camerei de hotel în Japonia scad cu cât perioada sejurului este mai mare. Noi am plătit:
  • 300 lei / noapte >>> pentru un sejur de o singura noapte;
  • 284 lei/ noapte >>> pentru un sejur de trei nopți.
Prețul diferă evident și în funcție de perioada de cazare. În vremea florilor de cireș este unul dintre cele mai mari prețuri. Acum când florile de cireș s-au scuturat și prețul camerei pe noapte a devenit 245 lei.

Sumida Park Tokyo

Hotelul are camere cu două paturi destul de mici dar foarte ergonomic aranjate. Se poate lua și micul dejun pentru 1.000 yeni (36 lei) dar există o grămadă de supermarketuri deschise 24 de ore de unde se pot lua cafea fierbinte, sandwich-uri şi multe altele pentru jumătate din sumă. Noi am ales în special supermarketurile 7eleven pentru că erau destul de ieftine şi învăţasem produsele de acolo. Trebuie să ştiţi că în Japonia toate etichetele alimentare sunt numai în limba japoneză prin urmare trebuie testat la greu până aflii ce-ți place.

Booking.com
_________________________________

Poze inedite din calatoriile mele am pe Instagram INTRA AICI.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

calator365.ro

Urmariti calator365.ro pe Facebook.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Contact

Facebook
Email

Statistici blog

  • 409.653 vizite

Translate

SOCIAL

Vrei să primești un e-mail de căte ori scriu un articol?

Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.