Recomandare cazare Fuerteventura

Luna iunie 2017 a adus cu ea un sejur de 5 zile în Fuerteventura, insula cea mai aproape de spiritul  Vama Veche din arhipelagul Canare. Mi-a plăcut enorm sejurul și am scris pe larg despre el aici. Până atunci dacă sunteți în pană de idei de vacanța la mare vă recomand cu căldură acest paradis al surferilor cu plaje incredibil de frumoase.

Cauta cazare in Fuerteventura


Fuerteventura Cazare Coralejo

Principala stațiune din Fuerteventura este Corralejo și aici veți găsi marea majoritate a cazărilor din insulă. Trebuie să știți că Fuerteventura nu are practic de loc hoteluri și marea majoritate a cazărilor este constituită din vile superbe și ieftine pe malul mării sau foarte aproape de mare. Fiecare vilă are piscină, terase, 1-2 dormitoare, bucătărie complet utilată, curte etc.

Noi am stat la Vila Neptuno din Corralejo unde a fost superb. Vila ne-a primit excelent pe toţi 6 (4 adulți și 2 copii) și a costat în jur de 130 euro/noapte, adică în jur de 20 de euro de persoană/noapte, ceea ce mi se pare excelent pentru condițiile oferite.

Fuerteventura Cazare Coralejo

Găsiți cazare evident și în alte localitați mai mici ale insulei, iar cazările în centrul insulei sunt mult mai ieftine dar evident departe de plajă și trebuie să aveți o mașină de închiriat. Lucru care oricum este necesar pentru că nici în Corralejo de exemplu, cea mai frumoasă plajă Grandes Plajas unde sunt cele mai spectaculoase dune de nisip pe care le-am văzut, nu este tocmai aproape și evident ai nevoie de mașină.

Booking.com
_________________________________

Poze inedite din calatoriile mele am pe Instagram INTRA AICI.

Tags: , , , ,

Trackback from your site.

calator365.ro

Urmariti calator365.ro pe Facebook.

Contact

Facebook
Email

Statistici blog

  • 408.861 vizite

Translate

SOCIAL

Vrei să primești un e-mail de căte ori scriu un articol?

Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.