Pret sejur Corfu, obiective turistice

Corfu Grecia Love Chanel

276 euro Sejur Corfu 10 zile 

  • 276 sejur Corfu 03-13 iulie
  • 333 sejur Corfu 23 – 30 iulie
  • 307 sejur Corfu 04 – 14 august
Prețurile se pot schimba si variaza de la o luna la alta.

Cauta pretul curent

Transport

Corfu-Greece-08
Dacă ajungi cu feriboatul ține cont că cel din Lefkimi este mai ieftin cu 20 euro pe cursă. O cursă cu feriboatul cu o mașină cu 4 persoane poate ajunge la 70 de euro către portul Kerkira.

Dacă nu ai ajuns în Corfu cu mașina personală poți închiria o mașină cu un preț începând de la 30 euro /zi. Insula nu este mare și nu ai de condus mai mult de 1-2 ore pentru a vedea diversele obiective turistice.


Obiective turistice 

Palatul împărătesei Sisi

Empress-Sissi-Palace-Corfu-01
Palatul Achilleion se află în centrul insulei pe un deal de unde priveliștea asupra insulei, a mării și a parcului din jur este superbă și merită vizitat.

Corfu-Greece-02

Empress-Sissi-Palace-Corfu-03

Love Chanel

Este o formațiune de canale săpate în argila moale a malului în nordul insulei în zona stațiunei Sidari.
Love-Channel-Corfu
Sidari este stațiunea cu viață de noape intensă gen Ibiza așa cum sunt în toate insulele grecești câte una. Serile grecești de la restaurante sunt cu intrare gratuită. Se plătește numai consumația. Spectacolul este deosebit și se lasă cu jocuri cu foc și cu vase sparte.

Corfu-Greece-05

Paleocastritsa

Este o stațiune în estul insulei cu ape verzi albăstrui străjuite de stănci ciudate. O plimbare cu barca este foarte indicată și nu foarte scumpă. 
Corfu-Cruice-02

Corfu-Cruice-03

Paleokastrita-Corfu-02

Kerkira (Corfu)

Este capitala insulei și merită vizitată pe îndelete. Merită explorate străduțele orașului vechi și admirată cetatea. Aici se află și aeroportul căt și principalul port așa că ar fi o idee bună să luați o cazare prin zonă.
Kerkyra-Corfu-03

Kerkyra-Corfu-04

Kerkyra-Corfu-05

Kerkyra-Corfu-06

Kerkyra-Corfu-07
Se mai pot face diverse croaziere din toate stațiunile de pe insulă, croaziere pe care vi le recomand. Așa puteți vedea vestita peșteră unde se ascundeau submarinele germane în timpul celui de-al doilea război mondial sau puteți ajunge la plaje fără acces auto.
Corfu-Greece-01

Corfu-Greece-04

Corfu-Greece-07  

Plajele din Corfu

corfu-map
Nu sunt niște plaje pentru care să străbați zeci de km. Te poți opri oriunde și te vei simți minunat la umbra palmierilor cu o bere rece în mână. În alte insule sunt plaje vestite care trebuie neaparat să le vezi. Aici nu este nimic deosebit însă plajele sunt cu nisip fin și mai ales în partea de est a insulei sunt destul de pustii.
_________________________________

Poze inedite din calatoriile mele am pe Instagram INTRA AICI.

Tags: , , , , , , , ,

Trackback from your site.

calator365.ro

Urmariti calator365.ro pe Facebook.

Comments (1)

Comments are closed

Contact

Facebook
Email

Statistici blog

  • 409.642 vizite

Translate

SOCIAL

Vrei să primești un e-mail de căte ori scriu un articol?

Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.