Preț parcare Aeroport Budapesta și Aeroport Otopeni

Budapest Airport Parking

În iulie voi fi în Islanda cu plecare de la Aeroportul din Budapesta. Plec de acolo pentru că Wizz Air are cursă directă Budapesta-Reikjavik. Mai multe despre acest sejur am scris aici. Problema cazării în Budapesta am rezolvat-o la unul din cele trei campinguri din apropiere. Am selectat trei  ca să nu am surprize. Mi s-a mai întâmplat să găsesc campinguri ocupate în sezon.
Mai rămâne problema cu mașina căreia trebuie să-i găsesc un loc de parcare ieftin și sigur pentru 11 zile. După câteva săpături am găsit o parcare chiar la aeroport.

Parcare cu booking online la Aeroprot Budapesta

Pe site-ul aeroportului din Budapesta găsiți această minune care penttru 11 zile costă doar 150 lei. Și, da, am putut face booking online. Prin urmare nu voi alerga ca disperatul după un loc de parcare pe care eventual voi plăti cât nu face. Este adevărat că am luat un loc de parcare la 6-10 minute de mers pe jos la prețul ăsta. Cele aflate în fața terminalului sunt mai mult decât dublu la preț. Voi încerca să recuperez şi tva-ul prin urmare prețul va fi și mai mic.

Preț parcări aeroport Otopeni

Prin comparație parcările de la Aeroport Otopeni costă mai mult și nu oferă nici pe departe aceleași condiții. Ce vrei, suntem mai bogați ca ungurii 🙂 Redau mai jos lista parcărilor și prețurile pentru 11 zile ca să putem face comparație
  • 160 lei la Parkvia – 1 km de aeroport cu transfer gratuit și booking online. Parkavia are mult mai multe locații la aeroporturile din toată țara.
  • 180 lei parcare în Balotești destul de departe de aeroport cu booking la telefon
  • 190 lei parcările din incinta Aeroportului Otopeni
  • 243 lei la Park & Fly care are un sistem de tarifare destul de complicat și care se pare că este destul de departe de aeroport pentru că oferă și ea transfer gratuit


_________________________________

Poze inedite din calatoriile mele am pe Instagram INTRA AICI.

Tags: , , , , , ,

Trackback from your site.

calator365.ro

Urmariti calator365.ro pe Facebook.

Comments (1)

  • Destinații interesante Wizz Air din Budapesta • Calator 365

    |

    […] Având în vedere că Wizz Air are acum zboruri directe către Budapesta din București și Cluj-Napoca poţi ajunge în aceste destinaţii chiar şi într-un week-end. Dacă pleci din alt oraș poți pune mașina în parcarea aeroportului la un preț foarte bun. […]

Comments are closed

Inca nu te-ai inscris la newsletter ?

Vei primi cate un email de fiecare data cand mai scriu cate ceva.

Alătură-te celorlalți 1.504 abonați

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Contact

Facebook
Email

Statistici blog

  • 419.894 vizite

Translate

SOCIAL

Vrei să primești un e-mail de căte ori scriu un articol?

Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.