kiwi.com app

Kiwi.com motor de cautare bilete de avion

Caută bilete de avion ieftine pe kiwi.com și vei avea cele mai ieftine rezultate. Comisionul de tranzacție este unul dintre cele mai mici de pe piață. Am testat și este unul dintre motoarele de căutare bilete de avion ce dă cele mai bune prețuri. Rezultatele testului le puteți citi aici.

De asemenea am scris un articol explicativ cu avantaje și dezavantajele utilizării acestui motor de căutare bilete de avion.

În rezultatele căutării pe kiwi.com găsești toate companiile low cost inclusiv cele ce operează în România – Wizz Air, Blue Air, Ryanair, Vueling. Vei avea de asemenea cele mai bune prețuri și legături pentru cursele lungi cu companiile de linie.

Zborurlie către cele mai populare destinații europene le vei găsi la cel mai bun preț posibil. Nu uita să cumperi biletele de avion din timp. Londra, Barcelona, Paris, Madrid, Milano, Bruxelles nu vor fi niciodată mai accesibile pentru tine.

De aceea am creat pe site-ul calator365.ro o secțiune separată dedicată exclusiv kiwi.com. Intenționez ca pe viitor să dezvolt foarte mult această secțiune a site-ului, așa că fiți pe fază.
_________________________________

Poze inedite din calatoriile mele am pe Instagram INTRA AICI.

Tags: ,

Trackback from your site.

calator365.ro

Urmariti calator365.ro pe Facebook.

Contact

Facebook
Email

Statistici blog

  • 409.653 vizite

Translate

SOCIAL

Vrei să primești un e-mail de căte ori scriu un articol?

Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.