Cum a fost prima experienta Airbnb

M-am cazat prima oara cu Airbnb cand am ajuns in iunie la Glasgow. Marturisesc ca am fost un pic circumspect sa locuiesc in casa cu cineva dar preturile cazarii erau cu adevarat prohibitive la hotel. Pentru cei ce nu stiu despre ce este vorba, Airbnb este un fel de Uber al cazarilor si am scris aici despre concept.

A fost bine cu Airbnb

Am stat la Lindsay acasa. Impreuna cu sotul ei Mark sunt 2 persoane extrem de primitoare dar foarte retrase. Am stat trei nopti la ei in casa si nu ne-am vazut decat de 2 ori. O data la sosire si inca o data … in parc. Prin urmare am fost aproape ca la hotel. Camera era foarte aranjata cu TV, WiFi, baie proprie, ceai si cafea pe masa, cu iesire intr-o curte interioara superba comuna cu o biserica. Apartamentul – foarte aproape de centru. Se putea ajunge pe jos prin parc trecand un pod de lemn superb.

Ce nu stiam despre Airbnb

Plata sejurului se face anticipat in momentul in care faci bookingul. Banii nu intra unsa in contul gazdei decat dupa ce ai plecat, ai fost multumit si ai eliberat plata. In afara de calificativul pe care il dai tu gazdei, primesti si tu un calificativ care este foarte important si pentru tine ca musafir in casa cuiva, asa cum este si pentru gazda. Pe site poti face booking si pentru activitati nu doar pentru cazare. Sunt plimbari, workshopuri si …. the sky is the limit. Vedeti voi despre ce este vorba. Apropo au si aplicatie de mobil.

Cadoul meu este …

Daca te-am facut curios si vrei sa incerci Airbnb am pentru tine un cadou de 100 de lei care se vor scadea din prima ta rezervare. Sper sa fie cu folos si sa-mi spui cum a fost.

P.S.

Fotografia este din Sterling. Din ratiune de respectare a vietii private nu am publucat poze de la gazda mea.
_________________________________

Poze inedite din calatoriile mele am pe Instagram INTRA AICI.

Trackback from your site.

calator365.ro

Urmariti calator365.ro pe Facebook.

Contact

Facebook
Email

Statistici blog

  • 409.654 vizite

Translate

SOCIAL

Vrei să primești un e-mail de căte ori scriu un articol?

Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.