• Home
  • Cum a fost prima experienta Airbnb

Cum a fost prima experienta Airbnb

M-am cazat prima oara cu Airbnb cand am ajuns in iunie la Glasgow. Marturisesc ca am fost un pic circumspect sa locuiesc in casa cu cineva dar preturile cazarii erau cu adevarat prohibitive la hotel. Pentru cei ce nu stiu despre ce este vorba, Airbnb este un fel de Uber al cazarilor si am scris aici despre concept.

A fost bine cu Airbnb

Am stat la Lindsay acasa. Impreuna cu sotul ei Mark sunt 2 persoane extrem de primitoare dar foarte retrase. Am stat trei nopti la ei in casa si nu ne-am vazut decat de 2 ori. O data la sosire si inca o data … in parc. Prin urmare am fost aproape ca la hotel. Camera era foarte aranjata cu TV, WiFi, baie proprie, ceai si cafea pe masa, cu iesire intr-o curte interioara superba comuna cu o biserica. Apartamentul – foarte aproape de centru. Se putea ajunge pe jos prin parc trecand un pod de lemn superb.

Ce nu stiam despre Airbnb

Plata sejurului se face anticipat in momentul in care faci bookingul. Banii nu intra unsa in contul gazdei decat dupa ce ai plecat, ai fost multumit si ai eliberat plata. In afara de calificativul pe care il dai tu gazdei, primesti si tu un calificativ care este foarte important si pentru tine ca musafir in casa cuiva, asa cum este si pentru gazda. Pe site poti face booking si pentru activitati nu doar pentru cazare. Sunt plimbari, workshopuri si …. the sky is the limit. Vedeti voi despre ce este vorba. Apropo au si aplicatie de mobil.

Cadoul meu este …

Daca te-am facut curios si vrei sa incerci Airbnb am pentru tine un cadou de 100 de lei care se vor scadea din prima ta rezervare. Sper sa fie cu folos si sa-mi spui cum a fost.

P.S.

Fotografia este din Sterling. Din ratiune de respectare a vietii private nu am publucat poze de la gazda mea.

Trackback from your site.

calator365.ro

Urmariti calator365.ro pe Facebook.

Contact

Facebook
Email

Statistici blog

  • 337.035 vizite

Translate

SOCIAL


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0