Cel mai ieftin bilet de avion Montreal Canada

Cel mai ieftin bilet de avion Montreal

Căutam o poză reprezentativă pentru a ilustra acest articol și mi-am adus aminte de vechile poze din excursia noastră din Canada din 2005. Îmi aduc aminte că pe vremea aceea am dat pe un bilet de avion Montreal dus-întors în jur de 650 de euro. Acum poți găsi asemenea bilete în anumite luni sub 500 de euro. Am găsit în septembrie chiar un bilet de avion cu 462 de euro.
De altfel cele mai ieftin bilet de avion Montreal îl poți cumpăra pentru lunile septembrie-noiembrie. Este bine să cumperi biletul de avion cu cel puțin 60 de zile înainte. Cele mai scumpe zboruri sunt în lunile iulie și decembrie. În iulie pentru că atunci temperatura poate ajunge chiar și la 27 de grade celsius și în decembrie datorită sărbătorile de iarnă. Cei de vârsta mea știu că la un moment dat Canada era singura țară care accepta oficial români la muncă. Din această cauză am multe rude și prieteni pe acolo.


Obiective turistice Montreal

Montreal Canada

În fața Oratoriului

Montreal este un oraș frumos care însă nu are foarte multe obiective turistice. Poți merge în Parcul Mont Royal. Țin minte că centrul vechi nu m-a impresionat. Pe insula Saint Helene este circuitul de formula 1, un mare parc de distracție La Ronde și obiectivele construite cu ocazia expoziției Biosphere din 1967.

Imagine din Parcul Mont Royal

Oratoriul din Montreal

Am lăsat fotografiile așa cum le-am făcut cu vechiul meu aparat foto digital ca să vă dați seama cum a evoluat și tehnica fotografică în 12 ani.

Stadion pe insula Helena. am urcat cu un lift în vârf unde odinioară s-a aprins flacăra olimpică

Recomand vizitarea orașului numai într-o excursie mai lungă. Noi am fost și la Quebec, Toronto, Cascada Niagara și la ocean să vedem balene.

Centrul vechi

Am ajuns în Canada în octombrie. Toamna în Canada este un adevărat spectacol cu toate speciile de arțari ale căror frunze capătă tot spectrul de culori de toamnă.


_________________________________

Poze inedite din calatoriile mele am pe Instagram INTRA AICI.

Tags: , , ,

Trackback from your site.

calator365.ro

Urmariti calator365.ro pe Facebook.

Inca nu te-ai inscris la newsletter ?

Vei primi cate un email de fiecare data cand mai scriu cate ceva.

Alătură-te celorlalți 1.497 de abonați

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Contact

Facebook
Email

Statistici blog

  • 412.456 vizite

Translate

SOCIAL

Vrei să primești un e-mail de căte ori scriu un articol?

Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.