Putterersee Camping Austria

Cel mai frumos camping din Austria

Este vorba evident de cel mai frumos camping din Austria dintre campingurile pe care le-am vizitat eu în excursia de anul acesta. Evident că nu m-am cazat în toate și evident că este o alegere subiectivă. Austria are sute de campinguri și eu am vizitat doar vreo 10-12.

Camping Putterersee Austria

Campingul se află pe malul unuia dintre cele mai mici lacuri pe care le-am vizitat în Austria dar amplasarea și priveliștile sunt superbe. Au fost însă 2 zile superbe la Camping Putterersee. Ca deobicei am zis că stăm o noapte aici și am rămas 2. Am plecat cu mari regrete și cu promisiunea că ne vom petrece un concediu întreg aici.

Camping Austria

Camping Austria

Prima impresie a fost evident gazda noastră care a ținut să ne dea cel mai bun loc din camping. Am stat pe un deal cu o priveliște superbă în toate direcțiile, lângă internet, curent electric și foarte aproape de baie, spălător vase, dușuri.

Campingul este înconjurat de peisaje superbe, piste de biciclete pe care le-am folosit intens, iar apusul și răsăritul sunt neprețuite.Nu trebuie să insist pe faptul că nici un vecin nu ne-a deranjat și că ne-am împrietenit și salutat cu toți cei din jurul nostru. Campingul are o terasă unde poți bea o bere și mânca ceva ca mai toate campingurile din Austria de altfel.Apa din lac era călduță, cam de 22 de grade și se putea face foarte bine baie. La plajă puteai sta pe pașiștea de pe mal. Asta este un bonus pentru că vis-a-vis de noi era un ștrand unde trebuia să plătești pentru aceleași servicii.

Pret Camping Austria

Noi am stat în camping cu un cort mic. În orice camping din Austria și din Europa în general, la prețul șederii se calculează persoanele, mașina, cortul, curentul și uneori accesul la internet. În aceste condiții la marea majoritate a campingurilor din Austria am plătit în medie 25 de euro pe noapte.Cea mai avantajoasă metodă de cazare este un Camper – microbuz de camping amenajat să poți dormi în el. În acest caz nu mai plătești cortul. De asemenea dacă plouă ai unde să te adăpostești. Este și următoarea noastră etapă ca turiști de camping ce ne aflăm.

Cazarea la căsuțe poate fi destul de scumpă. Oriunde în Austria apa de la robinet este foarte bună de băut.

Despre pistele de biciclete din Austria am mai scris și o să mai scriu mult și bine până va fi așa și în România. Sunt sute de km de piste și te poți plimba zile întregi oriunde vrei. Să ne înțelegem bine. Pistele sunt complet separate de șosele, sunt asfaltate în multe cazuri. Ai podurile și pasajele tale speciale ca biciclist. Dacă trebuie să mergi totuși pe șosea nici o mașină nu o să te claxoneze și dacă nu are cel puțin 1,5 metri spațiu nu o să te depășească. Am înțeles că și în România a apărut reglementarea asta. Mai rămâne să fie și respectată. 


_________________________________

Poze inedite din calatoriile mele am pe Instagram INTRA AICI.

Tags: , ,

Trackback from your site.

calator365.ro

Urmariti calator365.ro pe Facebook.

Contact

Facebook
Email

Statistici blog

  • 409.613 vizite

Translate

SOCIAL

Vrei să primești un e-mail de căte ori scriu un articol?

Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.