• Home
 • Cazare
 • Cea mai ieftina cazare la mare in weekend
Cazare ieftina la mare in weekend

Cea mai ieftina cazare la mare in weekend

Cu toții vrem să mai furăm câte un week-end la mare peste vară în afară de concediu. Cam asta vreau să fac și eu și mă întrebam, evident, unde este cea mai ieftină cazare la mare. Să o luăm din sud că așa știu eu că pe acolo este mai ieftin.

Vama Veche

Pentru că sunt rocker și motociclist îmi place atmosfera din Vamă. Nici o saramură de pește pe plajă nu ar fi rea. O adevărată cazare la mare este cea direct pe plajă după părerea mea și la Vamă este singurul loc unde știu că poți pune cortul pe plajă. Pentru cei ce vor un pat și un duș iată ofertele.

Booking.com

2 Mai

Mult mai liniștită și mai familly type dar cu un aer boem. Ce naiba și Stela cu Arșinel au casă pe aici. Singurul lucru care nu-mi place este proximitatea șantierului naval de la Mangalia. De la cherhanaua de pe plajă se pot cumpăra dimineața guvizi proaspeți.

Booking.com

Mangalia

Portul turistic este frumos. Hotelurile de pe faleză au priveliște frumoasă către mare, dar nu e de mine. Fiind oraș ofertele sunt mult mai multe prin urmare și concurența. Poate fi un back-up bun la un moment dat. Dacă ai mașină Vama Veche și 2 Mai sunt la câteva minute.

Booking.com

Saturn

Am înțeles că s-a renovat destul de mult pe aici și este din ce în ce mai căutată stațiunea.

Booking.com

Jupiter

Începem să ne apropiem de una din zonele fierbinți ale litoralului și din căte observ și prețurile reflectă acest lucru.

Booking.com

Neptun

Zona este într-o oarecare decădere în ultimul timp și ultima oară când am stat aici am găsit prețuri excelente la fostele vile ale nomenclaturii. Ce vrei nostalgii comuniste. Prin urmare poți găsi oferte bune și juca și un bowling seara în parcul de distracție. O siestă la cafeneaua turcească este foarte plăcută.

Booking.com

Olimp - cazare la mare ... depărtare

Aici știu că sunt probleme cu cele mai multe hoteluri de pe plajă care sunt lăsate în paragină. Sunt câteva hoteluri pe malul lacurilor dimprejur însă ... nu pe plajă. Păcat de acest loc superb. Sper să se rezolve curând problemele.

Costinești

Odată cuibușor de nebunii studențești. Acum ... nu am mai fost de mult. 

Booking.com

Eforie Sud

Zona a luat o amploare foarte mare în ultimul timp. Mie îmi place să stau pe fășia îngustă de plajă dintre Eforie Sud și Nord. Restaurantul și hotelul de la Plaja Azur îmi plac mult. Din păcate în week-end e bătaie mare pe camere. Poți mânca însă un pește bun la restaurant.

Booking.com

Eforie Nord

Un pic mai de familly stațiunea. Poate aveți și ceva încheieturi de tratat la nămol ...

Booking.com

Constanța

Am stat mult prin Constanța. Ce să zic atmosfera de oraș nu prea rimează cu cea de vacanță, ai mai multe plaje și acces la toate facilitățile unui oraș mare. Viața de noapte din centru este interesantă dar scumpuță. Apropierea de Mamaia a ridicat însă exagerat de mult prețurile.

Booking.com

Mamaia

Zona cu adevărat cea mai fierbinte a litoralului. Clubing, fițe, paparazzi și cea mai scupă cazare la mare ever. Personal prefer Hotelul Picadilly de pe malul lacului Mamaia unde plaja este o pajiște verde, apusul este superb și se poate face și windsurfing.

Booking.com

Năvodari

Raiul kitesurferilor. Totul devine mai flower power și evident mai pe gustul meu. Fotografia ce ilustrează articolul este de acolo. Am petrecut multe week-end-uri pe aici. Sunt și pe aici destule campinguri unele foarte aproape de plajă. 

Booking.com

Vadu 

Cai sălbatici, tăuni și plajă pustie. Cazare la cort. Aduceți tot cu voi: apă, bere, mâncare, umbră  ... ce să mai tot. Pentru cunoscători este un rai. Am fost de câteva ori dar nu am dormit. Este poarta de intrare în Deltă și către o tură cu bicicleta până la Portița pe care am început-o dar nu am terminat-o.

Corbu

Așa zis-a a doua Vama Veche este în creștere și încă destul de sălbatică. Recunosc că ador aceste zone. Ieftine și bune cum strigă țiganii pe plajă prin Mamaia.

Booking.com

Sulina


Nu prea este o destinație de week-end așa cum mi-am propus să vă prezint dar nu am rezistat să nu vorbesc de ea. Am fost de foarte multe ori la Sulina cu ani în urmaă. Pe vremea aia am stat în gazdă la Tanti Paula care îmi este una dintre cele mai dragi ființe din Sulina. La Sulina se ajunge greu, drumul durează o zi trebuie să ajungi la Tulcea unde lași mașina și iei vaporul ... rapida sau vaporul mare lent și vorbăreț.

Eu iau de fiecare dată vaporul mare care face vreo 4 ore dar atmosfera și peisajele merită a;a zisa pierdere de timp. Plaja este la 4 km de oraș și se ajunge cu microbuzul. Dacă te îndepărtezi câteva sute de metri ești complet singur. Delta este la o aruncătură de băț. Pe faleza Sulinei vei găsi cu siguranță un pescar dornic să te facă o plimbare. Zona unde se întâlnește Dunărea cu marea este SF. Sunt multe de spus dar cu siguranță în alt articol.

Booking.com

Concluzii

De cazat te vei caza până la urmă unde vrei sau unde mai găsești locuri. 
 • Fă rezervarea de la începutul săptămânii sau chiar mai dinainte
 • Prețurile afișate sunt dinamice prin urmare veți vedea și unde nu mai sunt oferte în week-end
 • De joi încep să dispară cazările la Vama Veche și 2 Mai 
 • Cea mai ieftină cazare este la Eforie Nord.
 • Dacă vrei să petreci seara la Mamaia cazează-te la Constanța și ia taxiul. Este foarte ieftin.
 • Dacă nu vrei să stai la cort în Vamă sau la 2 Mai ia o cameră în Mangalia
 • Fă o ieșire la Sulina. Nu vei regreta.
 • Eu plec în Vamă.

_________________________________

Poze inedite din calatoriile mele am pe Instagram INTRA AICI.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

calator365.ro

Urmariti calator365.ro pe Facebook.

Contact

Facebook
Email

Statistici blog

 • 407.562 vizite

Translate

SOCIAL

Vrei să primești un e-mail de căte ori scriu un articol?

Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.