Smart Connection vola.ro

Ce-mi place la noul site Vola


Site-ul numărul 1 în România pentru vânzare bilete de avion are începând din 10 ianuarie un update major. Studiez de ceva vreme site-ul nou pentru că am avut acces la el înainte de a deveni vizibil pentru toată lumea și de abia așteptam să fie online pentru că sunt multe noutăți care îmi plac.

1. Responsive

Cea mai importantă caracteristică pe care o așteptam de mult este că site-ul este acum responsive. Adică se poate vedea corect pe orice dispozitiv mobil sau desktop. Varianta de mobil este extrem de intuitivă și ușor de utilizat, iar varianta de desktop oferă foarte multe informații extrem de utile pentru luarea deciziei de cumpărare.

2. Ghid Smart Connection

Optiunea Smart Connection exista și în vechiul site însă acum există un ghid foarte detaliat cu privire la avantajele obțiunii. Am scris și eu un articol pe blog pe vremea cănd nu era explicat totul foarte bine. În mare această obțiune valabila pe anumite rute populare te ajută să obții cel mai bun preț pentru biletul tău de avion.

3. Cel mai bun preț al biletului de avion

Detaliile despre prețul biletului de avion sunt acum mult mai multe și te ajută în luarea deciziei cu privire la perioada de achiziție / plecare.

De exemplu cel mai ieftin bilet de avion către Roma este cu plecare din București.De asemenea cel mai ieftin Bilet de avion către Roma îl poți cumpăra în ianuarie sau februarie. Poți vedea de asemenea cât va costa un bilet în următoarele 6 luni.
Calendarul de tarife pe zile și luni te ajută de asemenea să iei cea mai bună decizie.
Ai de asemenea și o selecție de zboruri către Roma, de exemplu, începând cu cele mai bune tarifepentru toate companiile aeriene care au zboruri pe această direcție.

4. Lista completă a zborurilor pentru o companie aeriană

Aceleași informații complete cu privire la prețuri și destinații le poți găsi și pentru fiecare companie aeriană în parte. Poți afla în ce orașe zboară o anumită companie aeriană și la ce prețuri. Ai informații cu privire la preț pe zile, luni, destinații. Redau mai jos detaliile pentru WizzAir.

5. Cele mai ieftine zboruri către o anumită țară

Același gen de informații le poți găsi când vrei să zbori într-o anumită țară, de exemplu Grecia.

6. Cele mai ieftine City Break-uri sau Vacanțe

Deși vola.ro este o agenție cunoscută pe secțiunea de bilete de avion ofertele de City Break și Vacanțe sunt foarte interesante și merită luate în calcul. Noul site te ajută de asemenea mult mai eficient să gasești cel mai bun preț către destinația pe care ai ales-o.

7. Asigurare de călătorie

Mă încăntă de asemenea noul modul de căutare pentru Asigurari de Călătorie care este foarte intuitiv și ușor de folosit.

Tags: , , ,

Trackback from your site.

calator365.ro

Urmariti calator365.ro pe Facebook.

Comments (1)

  • Bilete avion » Calator 365

    |

    […] acesta vola.ro a primit un update major despre care am scris aici și care îi aduce facilități extrem de utile care fac ca experineța căutării unui bilet de […]

Comments are closed

Contact

Facebook
Email

Statistici blog

  • 336.363 vizite

Translate

SOCIAL