Cazare la jumatate de pret cu AirBNB

Am auzit de mult de sistemul de cazare Airbnb. Este un fel de Uber al cazării. Te vei caza oriunde în lume în case private locuite de gazde sau nu. Prețul va fi în funcție de gradul de confort și de intimitate, dar va fi întotdeauna mult mai mic decât în sistemul clasic de cazare.

După ce vă faceți cont căutați zona dorită și vă sfătuiesc să citiți cu atenție condițiile gazdei pentru că sunt destul de diferite de la o gazdă la alta și trebuie să fiți siguri că asta vă doriți. 

Trebuie să fiți atenți și la taxele de curățenie pe care le percep gazdele care nu sunt tocmai mici.

Nu în ultimul rând citiți review-urile celorlați turiști care au mai poposit pe acolo.

După ce v-ați hotarât la o anumită proprietate verificați disponibilitatea pentru datele dorite de voi pentru că multe dintre proprietăți sunt foarte căutate. Rețineți-le pentru viitor pentru că și ăsta este un criteriu bun de selecție.

În momentul în care trimiți cererea de cazare trebuie să ai un act de identitate la îndemână pentru că ți se va cere în cursul procesului booking. De asemenea trebuie să ai o poză de profil care să te reprezinte pe tine nu o floare, o motocicletă sau un cățel. Asta dovedește bunele tale intenții și vei fi verificat prima oară de către site așa cum sunt verificate și gazdele. Totul este foarte transparent și corect astfel încât șederea ta să fie cât mai plăcută. Trebuie să ai la tine și un card de credit pentru că ți se vor cere datele de pe el. Cardul trebuie să aibă și bani pe el pentru că dacă gazda te acceptă banii vor fi retrași în avans nu ca pe booking.com de exemplu unde cardul este numai o garanție a plații și banii nu se retrag efectiv decât dacă nu te prezinți.

Am testat prețurile de cazare pe Airbnb pentru viitorul city break pe care îl voi petrece la Glasgow și vă pot spune că sunt la jumătate sau chiar mai puțin de jumătate față de hoteluri. Nici hostelurile nu au prețuri așa de bune. Este o ocazie excelentă de a testa acest site mai ales într-un oraș recunoscut pentru prețurile foarte piperate la cazare.

În final dacă ați ajuns până aici cu lectura înseamnă că vă interesează cu adevărat subiectul prin urmare dacă vă înregistrați pe site prin acest link veți primi 100 de lei reducere la prima rezervare.  Eu tocmai am beneficiat de această sumă la rezervarea din Glasgow. Am să vă țin la curent despre prima mea experiența cu Aribnb. Și poate, de ce nu, vă gândiți ca în viitor să deveniți și voi gazde. Poate fi o sursă frumoasă de venit, mai ales că m-am uita pe site și România este foarte slab reprezentată, prin urmare concurența este mică.

sursa foto unsplash.com


_________________________________

Poze inedite din calatoriile mele am pe Instagram INTRA AICI.

Tags: ,

Trackback from your site.

calator365.ro

Urmariti calator365.ro pe Facebook.

Comments (3)

 • download

  |

  download

  Cazare la jumatate de pret cu AirBNB

 • 50 euro bilete avion Israel » Calator 365

  |

  […] casă tot din Tel Aviv pentru că din Aman este mult mai scump.Cazarea în Israel o să o iau prin Airbnb pentru că vreau să ajung vara și cazarea la hotel e mult prea scumpă.Mașină se poate […]

Comments are closed

Inca nu te-ai inscris la newsletter ?

Vei primi cate un email de fiecare data cand mai scriu cate ceva.

Alătură-te celorlalți 1.497 de abonați

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Contact

Facebook
Email

Statistici blog

 • 412.462 vizite

Translate

SOCIAL

Vrei să primești un e-mail de căte ori scriu un articol?

Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.