Madrid Plaza Major

Cazare la apartament în Madrid

Luna iunie a adus cu ea un city break la Madrid despre care am scris aici. Am testat la Madrid cazarea la apartamente. Am stat în două și pot recomanda doar unul dintre ele și anume Apartamento Smile Sol. Are nota 9,4 pe booking.com. Nota este reală pentru că, da există țepe și pe acest mare site pe care îl folosesc de cele mai multe ori când rezerv o cazare. Spun că este reală pentru că am mai stat în Madrid și la Department Andres Borrego care are nota 9,0 dar nu o merită, atât din cauza condițiilor de cazare cât și din cauza zonei rău famate în care se află.

Caută Cazare în Madrid

Despre Apratamento Smile Sol pot spune ca este exact ca în poze, este foarte bine amplasat și Carlos gazda noastră, deși nu vorbea engleză, a fost foarte vesel și am putut înțelege chiar tot ce ne-a explicat. Am stat în apartament 6 persoane, 4 adulți și 2 copii și a fost perfect ca dimensiuni și facilități pentru că există 2 băi ceea ce este foarte important pentru 6 persoane și o bucătărie complet utilată. Una dintre camere se poate izola complet, are ușa proprie și baie proprie. Cealaltă este practic livingul cu un pat dublu și o canapea extensibilă. Livingul este open space și conține și locul de luat masa și bucătăria. Internetul WiFi merge perfect, iar pentru cine mai are putere să se uite la televizor sunt o grămadă de programe. La noi a stat însă numai pe desene animate. Apartamentul este foarte liniștit deși se află pe o străduță în spatele celei mai animate piețe din Madrid – Plaza del Sol. Prin urmare este și foarte bine amplasat. Pentru vizitarea centrului Madridului practic nu mai ai nevoie de nici un transport.

Cazarea la apartamente este un pic diferită față de cazarea la hotel pentru că proprietarii blochează jumătate din sumă pe card în momentul achiziției și retrag restul atunci când te cazezi. Asta se întâmplă dintr-un motiv simplu și anume pentru că nu există recepție fiind practic un apartament proprietate personală. Prețul este evident mai mic decât la hotel, dar este eficient pentru familii sau un grup de 4-6 persoane. Dacă în momentul căutării pe booking.com selectați 4-6 persoane o să vă apară imediat în căutări astfel de proprietăți. Trebuie să ți cont de asemenea că se percepe o taxă de curățenie și se blochează pe card o sumă ca un fel de garanție care se restituie dacă nu ai stricat nimic pe acolo. Mie mi s-au reținut 300 de euro pe care i-am primit înapoi în două zile de la plecare și am plătit o taxă de 50 de euro de curățenie care se anula dacă stăteam mai mult de o săptămână.
_________________________________

Poze inedite din calatoriile mele am pe Instagram INTRA AICI.

Tags: , , ,

Trackback from your site.

calator365.ro

Urmariti calator365.ro pe Facebook.

Comments (1)

Comments are closed

Contact

Facebook
Email

Statistici blog

  • 407.582 vizite

Translate

SOCIAL

Vrei să primești un e-mail de căte ori scriu un articol?

Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.