Caută bilete de avion ieftine

Momondo este un fel de Google al motoarelor de căutare pentru bilete de avion. Caută printre peste mii de companii aeriene (locale sau internaţionale) de linie şi low cost, agenții de turism din toată lumea și îți dă rezultatul în căteva secunde. Șansa de a găsi cel mai avantajos preț pentru zborul tău este maximă. Cu un singur click ai acces la cele mai ieftine bilete de avion, cele mai rapide zboruri și cele mai bune oferte. Tu trebuie doar să alegi datele de călătorie.

Avantaje

Ai posibilități de filtrare multiple și foarte utile:
 • zbor direct
 • număr de escale
 • durată maximă zbor
 • oră de plecare
 • companie aeriană
 • alianța aeriană
 • tarif dus-întors sau o singură călătorie

Calendar prețuri asta în cazul în care nu ai date fixe de plecare/sosire și urmărești să obții cel mai bun preț.
Calendar tarife momondo
Secţiunea de articole înspitaţionale te ajută să hotărăşti următoarea destinaţie.

Redau în continuare descrierea site-ului realizată chiar de către autorii săi:
Să călătorești înseamnă să îți depășești granițele și limitele de orice fel. Prin călătorii îți hrănești acea scanteie interioară de curiozitate firească, ce ne împinge să explorăm lumea de mici. Ne împinge să căutăm mereu moduri noi, prin care să privim lumea din unghiuri diferite în fiecare zi. Să descoperim locuri noi. Oameni . Chipuri. Gesturi . O întreagă lume a ocaziilor imprevizibile.

În 2006, un mic grup de programatori danezi, bine pregătiți și dedicați, și-au unit forțele și abilitățile pentru o misiune: de a dezvălui lumea. S-au simțit provocați în a contesta dogmele existente ale industriei de zbor și au creat momondo : un motor de căutare liber, independent, pentru achiziționarea biletelor de avion on-line, oferind transparență totală a prețului pe piață. Punând împreună de la fiecare dintre ei: experiența înalt-calificată în limbaje de programare, cu abilitățile de a construi roboți și cu cea de dezvoltare a aplicațiilor software, au reușit să ofere oamenilor posibilitatea de a-și lista cu acuratețe, în mod nemanipulat de schema de promovare a companiilor, toate prețurile de zbor din toată lumea. și au pus-o la dispoziția tuturor.

Momondo e construit pe baza unei combinații rare dintre uman și tehnologie, fiind inspirat de fondatorul și antreprenorul danez, Thorvald Stigsen, care dispune de un amestesc pitoresc de intuiție creativă și abilități matematice, cu rădăcini în experiența sa din programare și din teatrul modern. Ambiția a fost și încă este de a crea un brand la nivel internațional – nu doar o o aplicație funcțională precum a majorității concurenților – ci un univers de călătorie îndrăzneț și colorat care să unească utilizatorii și să le insufle cunoașterea lumii față în față.

Căutarea informațiilor de călătorie nu este doar o chestiune ce ține de baza de date, ține de a aduce aceste date la viață: atribuindu-le o voce, un ton, o culoare și o expresie, transformându-le în perspective care să ne deschidă ochii către noi posibilități și drumuri de aventură.

Nu în ultimul rând este vorba despre oameni. Despre a aduce oamenii împreună pentru a face schimb de idei noi și de a împărtăși povești autentice. Nimic nu se compară cu a fi efectiv acolo și a ne privi în ochi…

_________________________________

Poze inedite din calatoriile mele am pe Instagram INTRA AICI.

Tags: , , , , ,

Trackback from your site.

calator365.ro

Urmariti calator365.ro pe Facebook.

Comments (1)

 • Călător în Japonia » Calator 365

  |

  […] de a găsi bilete de avion ieftine citește articolul ăsta. Am mai scris depre acest subiect și aici.Așa cum am mai spus nu poți închiria o mașină pentru că permisul românesc nu este valabil. […]

Comments are closed

Contact

Facebook
Email

Statistici blog

 • 409.626 vizite

Translate

SOCIAL

Vrei să primești un e-mail de căte ori scriu un articol?

Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.