calator365.ro

Calator365.ro pe Instagram in 2017

Instagram reprtezintă o sinteză excelentă, rapidă și frumoasă de a rememora în imagini un an de călătorii. Am umblat destul de mult în 2017 și pe călător365.ro m-am hotărât să postez toate informațiile despre excursiile mele de prin lume. Informații despre unde am mai umblat prin țară, pe motocicletă, bicicletă sau pe jos, găsiți pe vechiul blog personal.

Instagram 2017 – calator365.ro


Revelionul în Malta

Anul nou m-a găsit prin Malta. Din 2018 m-am hotărât să nu mai merg undeva special pentru Revelion. Totul este de 2-3 ori mai scump. Am hotărât ca pe viitor să plec cu 4-5 zile înainte de Revelion și să mă întorc mult după. Pregătesc o tură specială mai lungă, pentru anul următor în perioada revelionului și o să revin cu amănunte când voi avea mai multe. Dacă ați scăpat articolul despre excursia din Malta intrați aici.

Februarie în Barcelona


Am ajuns în februarie în Barcelona și bine am făcut din trei motice. 

  1. Este mult mai ieftin decât în sezon;
  2. Sunt mult mai puțini turiști ca în sezon;
  3. Dacă te-ai săturat de 2 luni de geruri prin România, o săptămână la căldurică, e foarte binevenită.
Despre ce am văzut prin Barcelona, prețuri, cazare etc. am scris aici.

Iunie Fuerteventura / Madrid

Fuerteventura este unul dintre cele mai frumoase locuri pe care le-am vizitat. Am scris aici despre această insulă ce se prezintă precum Vama Veche de acum 15 ani.


Madridul este de departe cel mai viu oraș pe care l-am vizitat până acum.

Iunie Scoția


În Scoția am stat doar 4 zile și va trebui să mai revin. Poate cu motocicleta. Dacă vrei să știi cum poți vizita peste 77 de castele în Scoția cu 33 de lire citește articolul. Noi am vizitat doar vreo 10, în patru zile, dar cu toate astea economia a fost substanțială.

Iulie Verona / Placido Domingo / Italia / Lacul Garda


Un vis mai vechi ce a devenit realitate: Placido Domingo live la amfiteatrul roman de la Verona. Este foarte bine să ai vise, planuri cât mai multe. Este foarte important, însă ca o parte din ele să le şi pui în aplicare.

August -> Austria + Slovenia


Am hotărât să mergem în Austria şi Slovenia cu bicicletele pe portbagaj şi am stabilit că nu vom intra în nici un oraş turistic, mare sau aglomerat. Singura excepţie a fost Halstatt în care am stat doar 5 minute. Am fost cu cortul în campinguri şi a fost superb. Am făcut doar jumătate din itinerariul propus şi ne-a plăcut mult. Cu siguranţă că vom reveni de mai multe ori prin Austria cel puţin.

Vara am stabilit că vom pleca numai cu mașina și cu cortul, prin campinguri, în împrejurimi. În rest este foarte scump și nu merită cheltuiala pe bilete de avion sau cazare la suprapreț.


În Slovenia mi-a plăcut foarte multe. Am scris deocamdată despre cea mai spectaculoasă peșteră pe care am văzut-o până acum și despre cum se vede Ljubljana de pe bicicletă. Au fost în total 3 săptămâni superbe astă vară.

Pe calator365.ro voi pune în continuare detalii din vacanțele mele plus tot ceea ce voi găsi interesant relativ la călătorii. Pontuiri care să mă ajute atât pe mine cât și pe voi să călătorim inteligent.
_________________________________

Poze inedite din calatoriile mele am pe Instagram INTRA AICI.

Trackback from your site.

calator365.ro

Urmariti calator365.ro pe Facebook.

Inca nu te-ai inscris la newsletter ?

Vei primi cate un email de fiecare data cand mai scriu cate ceva.

Alătură-te celorlalți 1.496 de abonați

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Contact

Facebook
Email

Statistici blog

  • 412.389 vizite

Translate

SOCIAL

Vrei să primești un e-mail de căte ori scriu un articol?

Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.