Wizz Air

Bilete de avion dus-întors sub 20 euro

Să cumperi bilete de avion cu prețul sub 20 de euro – atenție dus întors – era un vis frumos acum 2-3 de ani. Însă odată cu extinderea fantastică a companiilor low cost, acest lucru este acum posibil. Cea mai stabilă și mai rapidă ascensiune pe piața românească a avut-ocompania ungurerască Wizz Air care are foarte multe destinații cu prețuri extrem de bune. Principalul competitor al Wizz Air este Blue Air care activează de mult mai mult timp dar are prețuri ceva mai mari și implicit mai puține destinații cu prețuri sub 20 de euro. Cea mai agresivă companie low cost din punct de vedere al prețurilor este însă Ryanair, care oferă cele mai multe bilete de avion sub 20 de euro dus întors, însă varietatea de destinații este destul de restrânsă.

Caută Bilet Avion

Bilete de avion România sub 20 de euro dus-întors

Orașele din România unde poți zbura sub 20 de euro sunt: București, Cluj Napoca, Timișoara și Iași. Sunt evident și cele mai mari aeroporturi din țară și evident cele mai tranzitate. Cu timpul sunt sigur că vor lua amploare zborurile și către celelalte aeroporturi mai mici din România.

Bilete de avion Europa sub 20 de euro dus-întors

Principalele orașe din Europa unde poți zbura cu 20 de euro dus/întors sunt: Roma, Milano, Londra, Bruxelles. Pentru aceste zboruri cei mai avantajați călători sunt cei care zboară din vestul țării pentru că evident distanța este mai scrută.

Concluzie

Pentru călătorii ieftine în România sau Eeuropa apelați la Wizz Air și achiziționați biletul de avion cu cel puțin 60 de zile înainte pentru a profita de cele mai bune prețuri. Am călătorit cu această companie prima oară anul trecut pe ruta Budapesta – Rejkiavik când am ajuns în Islanda. Pot să spun că avioanele Wizz Air arată cel mai bine dintre toate companiile lowcost cu care am zburat și un amănunt foarte imnportant, cel puțin pentru mine care nu sunt mic de loc, spațiul pentru picioare este cel mai mare pe care l-am întâlnit. Una peste alta mi s-a părut cea mai profesională companie low cost cu care am zburat, și am zburat cu toate care operează în Europa.


_________________________________

Poze inedite din calatoriile mele am pe Instagram INTRA AICI.

Tags: , , ,

Trackback from your site.

calator365.ro

Urmariti calator365.ro pe Facebook.

Inca nu te-ai inscris la newsletter ?

Vei primi cate un email de fiecare data cand mai scriu cate ceva.

Alătură-te celorlalți 1.496 de abonați

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Contact

Facebook
Email

Statistici blog

  • 412.340 vizite

Translate

Vrei să primești un e-mail de căte ori scriu un articol?

Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.