Peur

Cel mai ieftin bilet de avion Peru

Plănuiesc o călătorie mai dificilă un pic în America de Sud. Prima oprire v-a fi în Peru. Așa cum știe orice călător primele două elemente pe care le iei în calcul când vrei să ajungi într-o zonă îndepărtată este prețul biletelor de avion și perioada optimă de călătorie. Bilete de avion Peru se găsesc destul de greu din București. Ori sunt prea scumpe, ori au prea multe escale. 
Conform momondo.ro, site care este o sursă excelentă de informații în domeniu, cele mai ieftine bilete de avion Peru sunt pe ruta Madrid – Lima și costă în jur de 450 de euro.
Un bilet de avion Bucuresti-Madrid este in jur de 80 de euro. Toate prețurile sunt valabile pentru zboruri în ianuarie 2019.
Bineînțeles că sunt și variante de zbor mai ieftine decât cele de mai sus, însă pentru 50 de euro mai puțin nu merită să am 2 sau 3 escale. Mai ales că aceste escale pot fi prin Statele Unite sau Canada unde este nevoie de acte suplimentare pentru tranzit. Am stabilit că mă înteresează zborurile directe Madrid-Lima. Prin urmare trebuiesă fac două lucruri: să stabilesc companiile aeriene care au zboruri directe Madrid-Lima și să mă abonez la newsletterele lor pentru oferte. Această tactică o aplic de multă vreme și este foarte eficientă. 

Companii aeriene cu zboruri directe Madrid-Lima

Companiile sunt trecute în ordinea crescătoare a prețului biletului pe ruta aleasă și în perioada aleasă. Dacă vrei să afli ce companii aeriene operează pe aeroportul din Lima consulta pagina lor.

507 euro bilet de avion Peru

Căutarea de azi dă următoarele rezultate:
  • pe 8 ianuarie 2019 Wizz Air are un zbor de 4,.20 ore Bucuresti-Madri la prețul de 63 de euro
  • pe 9 ianuarie 2019 compania aeriană Plus Ultra are un zbor de 12,05 ore Madrid-Lima la prețul de 444 euro.
Chiar dacă pun și o noapte de cazare la Madrid tot ies sub 750 de euro cât costă un bilet de abion Bucuresti-Lima. În Madrid am mai fost în 2017 și mi-a plăcut, așa că voi sta probabil o zi două aici. Avantajul este că sparg în două un zbor un zbor lung și obositor.

Utile


Connvert a link Widget test.

Photo by Ben Ostrower on Unsplash


_________________________________

Vrei sa fiu consilierul tău pe probleme de vacante ieftine INTRA AICI.

Tags: , , , ,

Trackback from your site.

calator365.ro

Urmariti calator365.ro pe Facebook.

Inca nu te-ai inscris la newsletter ?

Vei primi cate un email de fiecare data cand mai scriu cate ceva.

Alătură-te celorlalți 1.442 de abonați

Contact

Facebook
Email

Statistici blog

  • 377.311 vizite

Translate

SOCIAL

Vrei să primești un e-mail de căte ori scriu un articol?

Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.