Airbnb Azore

De ce îmi place Airbnb ?

Asa cum anunțam acum ceva timp în luna iunie 2018 am ajuns în Insulele Azore. Despre insule o să vorbesc pe larg în alt articol. Acum vreau să povesc despre a doua mea experiență cu Airbnb. Am auzit multe păreri negative despre Airbnb însă eu până acum nu am avut nicio experiență negativă. Am respectat însă câteva principii absolut necesare unei experiențe plăcute:
  • Am citit cu atenție review-urile altor călători;
  • Am luat legătura cu gazda și m-am lămurit că tot ceea ce este trecut în descriere corespunde cu realitatea;
  • Nu am ales cazări share room. Adică nu am ales să stau cu gazdele în aceeași casă deși în acest caz prețurile sunt mult mai mici;
  • Am vrut de asemenea să avem baia noastră proprie.
Practic am avut un apartament propriu la care se adaugă o priveliște de neegalat.

De ce am ales Airbnb ?

În Insula Terceira din arhipelagul Azore am ales să mă cazez la o fermă pe un deal cu o priveliște superbă 180 de grade asupra oceanului. Am ales Airbnb din 2 motive:
  1. Prețul.  Am stat la ferma lui Jose cu 42 lei/noapte/persoană. Casa în care am stat avea 2 dormitoare, living, bucătărie și terasă.
  2. Priveliștea. Pe orice altă platformă de cazare nu aș fi avut acces la o asemenea priveliște la prețul pe care l-am plătit.
Airbnb Azore

Din cauza acestei priveliști cafeluța de dimineață se bea în 2 ore, iar vinul de seară dura până la apus sau până la fundul sticlei.

Cazarea la Airbnb vine la pachet cu laptele proaspăt al vacilor, răsfăț care nu îl vei găsi la nicio cazare convențională.Am fost de asemenea nevoiți să admirăm în toate cele 5 zile petrecute acolo crini, hortensii și alte specii de flori specifice insulelor Azore.În final dacă te-am convins, am și un cadou pentru tine de 80 lei, care se vor deduce din prima ta cazare pe Airbnb.
_________________________________

Poze inedite din calatoriile mele am pe Instagram INTRA AICI.

Tags: , , ,

Trackback from your site.

calator365.ro

Urmariti calator365.ro pe Facebook.

Contact

Facebook
Email

Statistici blog

  • 412.229 vizite

Translate

SOCIAL

Vrei să primești un e-mail de căte ori scriu un articol?

Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.