9695 Cardul de asistenta rutiera

9695 – Cardul de asistenta rutiera

Vreau să plec în curând într-o tură de vară cu mașina prin Europa. Nu este prima oară, dar mașina mea are deja 4 ani. Deși am fost de curând la service și am făcut o verificare generală simt nevoia unei protecții suplimentare. Îmi place să nu duc grija mașinii și să mă concentrez la ce este important: traseu, campinguri, obiective turistice, relaxare. Soluția vine de la site-ul 9695 specializat în asistenta rutiera națională și europeană.

Tipuri de carduri de asistența rutiera


Soluția pentru mine este cardul Extra care îmi dă 15 zile de drumuri fără griji pentru 50 de lei, atât în România cât și în Europa. Există însă 3 variante de carduri de asistenta rutiera pentru vacanta si alegeți voi în funcție de destinație și de facilitațile pe care le vreți. Pentru că acestea pot ajunge până la mașină de înlocuire, cazare, transport la aeroport, repatriere mașină etc.

După ce voi testa această variantă și pe măsură ce mașina se învechește, mă voi gândi și la unul din cardurile de asistenta rutiera anuale, ca să stau liniștit în permanența. Prețurile sunt foarte mici în comparație cu facilitățile oferite. Pentru 305 lei pentru cardul Silver pe un an este o sumă ce o vei acoperi numai din prețul tractării în cazul unei defecțiuni. Toate celelalte evenimente vor veni cu asistență gratuită practic.

Dacă ești posesor al unui din cardului anual devi automat și membru al clubului privat 9695. Vei avea reduceri semnificative la service auto și călătorii. Există de asemenea și un program interesant de fidelizare cu reduceri de până la 30% pentru membrii clubului care recomandă noi prieteni.

Am lăsat la urmă aplicația de mobil twelp care funcționează deocamdată în România dar se va extinde curân și în Europa. Aplicația te va localiza acolo unde ești în momnetul în care mașina ta are o problemă. Vei găsi cel mai apropiat tranctator și dacă ai un card de asistenta rutiera 9695 nici nu vei plăti serviciile acestuia. Vei putea chiar urmări traseul acestuia până la tine.


_________________________________

Poze inedite din calatoriile mele am pe Instagram INTRA AICI.

Tags: , ,

Trackback from your site.

calator365.ro

Urmariti calator365.ro pe Facebook.

Inca nu te-ai inscris la newsletter ?

Vei primi cate un email de fiecare data cand mai scriu cate ceva.

Alătură-te celorlalți 1.497 de abonați

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Contact

Facebook
Email

Statistici blog

  • 412.458 vizite

Translate

SOCIAL

Vrei să primești un e-mail de căte ori scriu un articol?

Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.