50 euro bilete avion Israel

Israel este o destinație din ce în ce mai ieftină pentru români datorită extinderii zborurilor low cost către această țară. Cel mai important aeroport din Israel este cel din Tel Aviv. Cele mai ieftine bilete de avion către Tel Aviv sunt culmea din Iași și se pot cumpăra cu 50 de euro pentru un zbor dus-întors. Din București un bilet de avion către Tel Aviv costă în jur de 80 de euro. Biletele de avion trebuie luate cu cel puțin 60 de zile înainte și în lunile august, septembrie sunt cele mai scumpe. Cele mai ieftine bilete de avion sunt în decembrie, ianuarie dau uneori si in iunie, iulie.  

Caută bilete de avion Israel


Călătorim în Israel în primul rând pentru a merge pe urmele lui Isus, pentru a ne vizita rudele, unii merg pentru un trai mai bun, dar mergem și pentru a ajunge la Marea Moartă sau pentru a face baie în Marea Mediterană.

Încă nu am ajuns în Israel dar mi-am făcut cercetările și am multe ponturi să vă dau. Bineînțeles că toți ne dorim să ajungem la Ierusalim sau în Galilea dar mai sunt multe alte atracții de luat în seamă. Cele mai frumoase grădini din Israel sunt la Haifa. La Eilat poți ajunge cu autobuzul și te poți bucura de apele Mării Roșii. De aici se poate trece în Iordania la Aqueba pentru a parcurge cel mai frumos drum ce șerpuiește pe malul Mării Moarte și bineînțeles pentru a vizita Complexul Arheologic de la Petra. Dacă stați mai mult de o zi în Iordania intrarea la Petra este la jumătate de preț. De aici vă puteți îndrepta către capitala Iordaniei Aman și intra din nou în Israel pentru a lua avionul către casă tot din Tel Aviv pentru că din Aman este mult mai scump.

Cazarea în Israel o să o iau prin Airbnb pentru că vreau să ajung vara și cazarea la hotel e mult prea scumpă.

Mașină se poate închiria la prețuri foarte bune din Tell Aviv dar nu se poate trece cu ea în Iordania. Însă din Aqueba se poate închiria o altă mașină pentru Iordania.
_________________________________

Poze inedite din calatoriile mele am pe Instagram INTRA AICI.

Tags: , , ,

Trackback from your site.

calator365.ro

Urmariti calator365.ro pe Facebook.

Contact

Facebook
Email

Statistici blog

  • 409.576 vizite

Translate

SOCIAL

Vrei să primești un e-mail de căte ori scriu un articol?

Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.