Revelion Maroc

300 euro Revelion Maroc – 11 zile

Ieri am rezervat biletele de avion pentru Revelion Maroc. Varianta cea mai ieftină era în jur de 100 de euro dus întors însă zborurile durau peste 24 de ore. Evident că mai trebuia să adaug și 2 nopți de cazare șă timpul pierdut pe drum. Dacă aveți mai mult timp poate fi o soluție. Eu am ales-o în unele cazuri când am avut mai mult concediu și nu vizitasem destinațiile de escală.

200 euro bilete de avion Maroc

Cel mai ieftin oraș de destinație în Maroc este Fes, undeva în centrul țării. Tangerul este și el o destinație destul de ieftină pentru zborurile către Maroc. Marakeshul și Casablanca sunt însă destinațiile dintre cele mai scumpe. O destinație ieftină de vară pentru plajă este Agadir

Caută bilete de avion Maroc


Eu am ales o variantă de bilete de avion către Fes, cu escală de 10 ore la ducere la Barcelona și de 2 ore la Bruxelles, la întoarcere. Am ales să plec pe 29 decembrie și mă voi întoarce pe 9 ianuarie. Mă întorc așa târziu din 2 motive. Primul ar fi că zborul de întoarcere este la jumătate de preț pe 9 ianuarie față de 4-6 ianuarie. Al doilea motiv ar fi că sunt multe obiective turiatice în Maroc și 3-4 zile nu ajung. Biletele de avion Maroc m-au costat în acest fel 200 de euro. 

Dacă vei căuta și tu biletele de avion pe motorul de căutare oferit de site-ul meu vei vedea că este foarte ușor să alegi ziua de plecare sau de întoarcere pentru că acesta are prețurile afișate pentru fiecare zi a lunii în parte. De asemenea motorul de cătare oferă prețuri orientative pentru principalele zboruri către Maroc.

Bilete de avion mi le rezerv singur pentru că evident este mult mai ieftin. Poți face și tu același lucru pentru că nu este așa de greu pe cât pare. Deși zborul către Maroc din România trebuie făcut cu escală motorul de căutare prezent pe site-ul meu asigură Garanția transferurilor oferită de kiwi.com.

Pret Revelion Maroc

100 de euro cazarea

Voi sta în 4-5 locuri din Maroc pentru că distanțele între obiectivele turistice sunt destul de mari și nu merită să stai într-un singur loc. Am rezervat cazări în Fes, Marakesh, Rabat, Tanger și Ouarzazate.
Trebuie să știți că, cazarea în Maroc este foarte ieftină. O cameră decentă nu trece de 20 de euro pe noapte. Prin urmare cazarea pentru o persoană pentru 11 nopți nu ar trebui să treacă de 100 de euro de persoană.
Voi puteți alege hosteluri și să ieșiți mult mai ieftin sau hoteluri de 4-5 stele, deși nu sunt prea multe și să ieșiți mai scump. Folosiți cu încredere mototrul de căutare oferit de site-ul meu.

Caută cazare în Maroc

Transportul

Eu folosesc întotdeauna mașini închiriate pentru că îți oferă o libertate mult mai mare decât dacă ai călătorii cu trenul sau cu autobuzul. O mașină în Maroc se poate închiria cu sume în jur de 20 de euro pe zi. Folosește cu încredere motorul de căutare de pe site-ul meu, pentru că poți alegi tipul de mașină în funcție de câte persoane vor călători sau de drumurile pe care vei merge. Eu am ales o Dacia Duster cu 25 de euro/zi. Suntem 4 persoane și cred că va fi potrivită pentru drumurile din Maroc mai ales cele din nord.

Caută mașină în Maroc

Dacă nu ai carnet sau nu vrei să conduci sau ți se pare mai ieftin cu trenul sau autobuzul caută aici transport alternativ.

O să vă țin la curent cu poze și informații de la fața locului imediat ce mă întorc.

Fotografia de copertă Photo by Dan Calderwood on Unsplash

Alte fotografii Photo by Louis Hansel on Unsplash_________________________________

Poze inedite din calatoriile mele am pe Instagram INTRA AICI.

Trackback from your site.

calator365.ro

Urmariti calator365.ro pe Facebook.

Contact

Facebook
Email

Statistici blog

  • 407.582 vizite

Translate

SOCIAL

Vrei să primești un e-mail de căte ori scriu un articol?

Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.