Zboara in toata Spania cu compania low cost Vueling.com

Vueling.com este o companie aeriana low cost cu sediul in Barcelona. O recomand pentru zboruri interne în Spania. Sunt zboruri neacoperite de companiile low cost ce operează în Romania și merită să te uiți pe destinațiile lor dacă ai plănuit o excursie în zonă.

Compania are sediul principal pe aeroportul El Prat din Barcelona și hub-uri în Roma, A Coruña, Alicante, Amsterdam, Bilbao, Florence, Madrid, Málaga, Palma de Mallorca, Paris-Orly, Santiago de Compostela, Seville, Valencia … și bineînțeles Ibiza. Există zboruri practic spre toate principalele orașe din Spania.

Vuleing.com operează de asemenea zboruri internaționale și are peste 100 de destinații în Africa, Asia și Europa. Găsiți aici o hartă cu toate destinațiile. Iar aici găsești o listă cu toate destinațiile.

35 euro zbor București – Barcelona

Prețul este comparabil cu prețurile Wizz Air sau Ryanair prin urmare este OK. Din București, Vueling mai zboară și către Bilbao. Din aceste două orașe, Spania este a voastră, la prețuri low cost.

Site-ul de vânzare bilete de avion online, vueling.com are facilitățile moderne la care te-ai aștepta pentru anul 2018. Calendarul de tarife îmi spune că poți cumpăra cu 35 de euro un bilet de avion de la București la Barcelona în lunile Mai – Iunie 2018.

Există de asemenea o pagină în care poți găsi bilete de avion în funcție de bugetul propus. Asta este o noutate. Nu am mai văzut-o pe alte site-uri de profil.

Taxe, bagaje și alte informații utile

Prețurile biletelor de avion de pe site sunt finale cu toate taxele incluse. Poți lua cu tine în avion un bagaj de mână de 10 kg inclus în preț cu dimensiunile 55x40x20 cm. Mai poți lua cu tine în avion un bagaj de mână mic de maximum 35x20x20 cm.

Contra cost poți lua maximum 3 bagaje de cală de 23 de kg. În acest caz poți să-ți alegi și locul din avion. Checkin-ul se face gratuit online cu 7 zile înainte de zbor.

Site-ul este în limba engleză sau spaniolă dacă preferi și îți poți alege și moneda în care se afișează prețurile.

Dacă îți place compania și vrei să mai zbori și altă dată poți instala aplicația lor de mobil.

Există și un sistem de fidelizare pentru membrii clubului Vueling

Obiective turistice pe care le-am vizitat în Spania

Fuerteventura plaje
Am fost în mai multe locuri prin Spania și am scris despre:
Anul viitor voi fi în sudul Spaniei și voi ajunge pe la Cordoba, Sevilia, Granada și evident Gibraltar. Vă țin la curent cu informații.

Porto Moniz Madeira

Deși nu este o insulă a Spaniei, ci a Portugaliei, vă recomand și insula Madeira care este un adevărat paradis al florilor și peisajelor oceanice. Vueling are zboruri către Madeira începând cu luna martie cu prețuri pornind de la 45 de euro. Care apropo este un preț excelent.
_________________________________

Poze inedite din calatoriile mele am pe Instagram INTRA AICI.

Tags: , , ,

Trackback from your site.

calator365.ro

Urmariti calator365.ro pe Facebook.

Contact

Facebook
Email

Statistici blog

  • 408.861 vizite

Translate

SOCIAL

Vrei să primești un e-mail de căte ori scriu un articol?

Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.