Când înfloresc cireșii în Japonia ?

În 2016 în perioada 29 martie – 13 aprilie am călătorit în Japonia și unul dintre principalele scopuri a fost să vedem sărbătoarea Sakura a înfloririi cireșilor. Am scris aici despre întreaga experiență (ce am vizitat, ce orașe am văzut, ce am mâncat, cum am călătorit, costuri etc.).

Un bilet de avion Tokyo dus/întors costă în jur de 500 de euro. Prețurile diferă în funcție de perioada sejurului și de perioada de achiziție. În vremea cireșilor prețurile nu sunt cele mai mici din contra aș putea spune că sunt undeva pe la mxaim.

Cauta bilete de avion Tokyo

Cireșii înfloresc la începutul lui aprilie

Sakura este denumirea speciei de cireș care înflorește în Japonia. Cireșii sunt ornamentali și nu fac fructe. Sunt de diverse soiuri și înfloresc în etape prin urmare japonezii, care se gândesc la toate s-au gândit și la turiști care în acest fel vor avea o perioadă foarte lungă de admirare a acestor minunate flori. Cireșii înfloresc mai devreme în parcurile din marile orașe și mai târziu în zonele montane. Găsești pe japan.com foarte multe informații cu privire la înflorirea cireșilor inclusiv o hartă a înfloririi cireșilor


Kyoto Japan

Înflorirea cireșilor reprezintă cea mai mare sărbătoare de peste an a japonezilor care venerează aceste flori și călătoresc intensiv în această perioadă pentru a le vedea în parcurile din marile orașe. Prin urmare totul va fi mult mai scup în Japonia în această perioadă, în special cazarea. Te sfătuiesc să rezervi din timp hotelul mai ales în Kyoto, Osaka sau Tokyo. Personal cel mai mult mi-a plăcut spectacolul înfloririi cireșilor în Kyoto – vechea capitală a Japoniei.

Cauta cazare în Japonia


April in Tokyo Japan

Cireșii în floare sunt peste tot în Japonia dacă ajungi la începutul lunii aprilie. Copacii sunt tăiați în mod deosebit ca să aibă crengile cât mai lungi și coroana cât mai frumoasă. Vei vedea cireși înfloriți în parcuri, grădini tradiționale, în jurul castelelor, pe malul apelor, la oameni în curte, în jurul templelor … asa că dacă ajungi în această perioadă va fi aproape imposibil să nu dai de cireși înfloriți. Peste tot vei vedea japonezi așezați sub cireșul înflorit care citesc, mănâncă, dorm, verifică facebook-ul :). Bucuria este impresionantă și molipsitoare. Lor li se adaugă mulțimea de turiști cu aparate foto, telefoane, tablete în mână dornici să imortalizeze fiecare floare de cireș. Dintre aceștia o categorie aparte sunt turiștii asiatici din afara Japoniei care obișnuiesc să se îmbrace în haine tradiționale japoneze și să plece prin parcuri cu fotografii după ei pentru ședințe foto memorabile.

Japanese couple

După cum ați observat am pus imagini proprii de agenția de fotografie de stoc Dreamstime. Am scris aici despre toată experiența mea ca fotograf al acestei agenții (cum poți fi și tu acceptat, cum poți face bani din fotografiile tale etc.).

Dacă v-au plăcut fotografiile puteți vedea întreaga mea colecție de fotografii din Japonia cu precizarea că este în lucru și vor mai apărea noi imaginiî în curând.

Tags:

Trackback from your site.

calator365.ro

Urmariti calator365.ro pe Facebook.

Contact

Facebook
Email

Statistici blog

  • 335.800 vizite

Translate

SOCIAL