Aplicatie ghiduri turistice gratuite

Aplicatie ghiduri turistice gratuite

Pregăteam următoarea călătorie, ce v-a urma foarte curând, către Lisabona și Madeira, și ca deobicei puneam steluțe pe Google Map pe principalele obiective turistice din zonă. Dacă vreți să vizitați ambele locații vă recomand să procedați în acest fel. Stați căteva zile la Lisabona și apoi plecați către Madeira. Mai zăboviți câteva zile apoi la Lisabona. De ce ? Pentru că nu există zboruri directe București-Madeira și va trebui să zburați cu escale lungi și obositoare. În schimb dacă procedați așa cum fac eu, zburați 4,5 ore până la Lisabona  (vreo 100 de euro cu Blu Air) și apoi zburați liniștiți peste câteva zile în Madeira (cu Easy Jet aproximativ 100 euro dus/întors) nu mai mult de 2 ore. 
Apropo sper că știai că poți downloada o porțiune din Google Map pe care să o folosești offline (acceseaza pannelul inferior atunci când ești pe un anumit punct turistic și găsești acolo opțiunea de hartă offline).

Acum steluțele ca steluțele dar dacă mi-a scăpat ceva interesant. Am nevoie de un ghid turistic, dacă se poate chiar gratuit și PDF. Îmi aduc aminte de o aplicație de telefon care oferă peste 500 asemenea ghiduri turistice gratuite în format pdf. Se numește ArrivalGuides Offline Guides și o gasești pentru Android și pentru IOS și o instalez rapid. Bingo Lisabona este. Acum am hartă offline cu toate atracțiile turistice dar și restaurante, magazine, baruri și cafenele. Am și navigație tot offline, pot cumpăra și bilete la muzee sau alte obiective. Tare nu ?

Nu am găsit Ghiduri în limba romănă în schimb toate sunt disponibile în limba română. Descrierile obiectivelor turistice sunt destul de mici așa că vă recomand și un ghid audio despre care am scris aici.

Am găsit și Madeira 🙂

Din aplicațíe poți de asemenea face și booking pentru hotel sau bilete de avion. Ce vrei trebuie să trăiască și ei din ceva.

Dacă stau să mă gândesc bine la ce am mai scris în trecut despre aplicații de travel Arrival Guides se bazează pe Google Trips de care am vorbit aici și care pare mai completă un pic.

Concluzia

Aplicația te ajută să te descurci excelent într-o zonă nouă pe care o vizitezi însă vei mai avea nevoie de informații suplimentare cu privire la fiecare obiectiv turistic în parte. Asta cu siguranță se rezolvă la fața locului.
_________________________________

Poze inedite din calatoriile mele am pe Instagram INTRA AICI.

Tags: , , , , , ,

Trackback from your site.

calator365.ro

Urmariti calator365.ro pe Facebook.

Inca nu te-ai inscris la newsletter ?

Vei primi cate un email de fiecare data cand mai scriu cate ceva.

Alătură-te celorlalți 1.494 de abonați

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Contact

Facebook
Email

Statistici blog

  • 396.679 vizite

Translate

SOCIAL

Cadou 45 euro - Cazare Airbnb

Vreau 45 euro cadou