Aplicație de călătorie cu ghiduri audio gratuite

travel app Astăzi am da peste o aplicație de călătorie foarte interesantă. Izi Travel este gratuită și îți dă poisibilitatea de a asculta ghiduri audio despre orașe, muzee sau alte obiective turistice.

Exemplu concret: ești doar o zi in Lisabona și nu știi de unde să începi explorarea. Instalezi aplicația pentru Android, IOS sau Microsoft și ai traseul gata, împreună cu propriul tău ghid audio gratuit. Îl poți descărca atunci când ai acces la o rețea wifi și cu ajutorul hărților Google te plimbi pe la toate obiectivele importante și aflii totul despre ele în căști. Ghidurile audio pentru principalele capitale europene am văzut ca sun gratuite. Sunt și ghiduri audio cu plată. De exemplu cel pentru centrul vechi al Bucureștiului costă 3,59 euro (cam cât două cafele pe acolo).

Sunt disponibile giduri audio în diferite limbi, chiar și în românește. Am găsit de exemplu traseul de bicicletă de la Prima Evadare (Sic!) cu explicarea obiectivelor întâlnite pe drum. Este disponibilă de asemenea și o funcție care îți arată ce obiective turistice ai în jur. Site-ul aplicației celor de la Izi Travel îl găsiți aici. Uite că le fac și reclamă moca. Ce să-i faci am inimă mare. Asta doar pentru voi ca să beneficiați de un ajutor fain http://calator365.ro/aplicatie-de-calatorie-cu-ghiduri-audio-gratuite/în călătoriile voastre.

Enjoy !

Tags: , , , ,

Trackback from your site.

calator365.ro

Urmariti calator365.ro pe Facebook.

Contact

Facebook
Email

Statistici blog

  • 335.870 vizite

Translate

SOCIAL